Kalender

Deelnemen aan een workshop is leuk, verdiepend en geeft je tijd en ruimte om nieuwe vaardigheden te integreren in je leven.

Je wordt gespiegeld in hoe jij omgaat met jezelf en de ander.

Alles
  • Alles

RUST IN ZIJN EN DOE WAT JE WILT !

Lessenreeks Zijnsgeoriënteerde meditatie

Datum:
Zes woensdagavonden op 20 en 27/1, 3, 17 en 24/2 en 3/3/2021

Tijdstip:
Van 19u tot 20u30u

Locatie:
via zoom
Schrijf je in via mail, daarna krijg je een bevestiging en link. Vooraf krijg je meer info en richtlijnen. Zoom is gemakkelijk te downloaden. Via een toegestuurde link kom je automatisch in mijn digitale meditatieruimte.

Prijs:
€95 voor de reeks van 6 lessen

In deze reeks krijg je enkele basis skills mee van Zijnsgeoriënteerde meditatie. Je spanne van aandacht bekijken en oefenen is altijd het begin, maar dit doen we in een zorgeloze sfeer. Het gaat vooral over ontspannen en loslaten van alles wat we halsstarrig vasthouden en dat is nogal wat! De rust en ruimte die langzaam indaalt blijkt de vruchtbare humus te zijn om je te openen voor de non-duale ruimte van Gewaar-zijn. Alsof je uit de schaduw stapt en in de zon gaat staan. Het is een wijziging van perspectief, waarbij je je onaffe leven verlaat en je toewendt tot de volstrekte weidsheid en uitgestrektheid van je geest. Het is wat in Zijnsoriëntatie het derde perspectief heet. We gaan die dimensie van onze geest, die er altijd is, verkennen, bewonen en er aan wennen. Zo krijgt je toegang tot je wijsheidsgeest, die liefdevol en kalm is.
Zowel bewegende als zittende meditatie. Zowel voor beginners als gevorderden. Neem contact met mij indien je twijfelt of deze cursus passend is voor jou. Interactief, met vragen en deelrondes.

Schrijf in voor 16 januari
Trees Dewever, 0474-406.128 of trrr@telenet.be

Zie betalingsvoorwaarden


Begijnhof 17
8000 Brugge

050 61 28 30
0474 406 128
Email: trrr@telenet.be

Praktijk voor Zijnsgeoriënteerde Levenskunst - Trees Dewever

Schrijf je in op de Nieuwsbrief
Privacybeleid

In het prachtige Begijnhof vlakbij het Minnewater, een stiltegebied midden de stad.