Trees Dewever - Massage, life coaching en workshops te Brugge Visie   Trees Dewever   Begijnhof   Kalender   Nieuwsbrief   Blog   Contact
Praktijk voor Lichaams- en Levenskunst - Massage, life coaching en workshops te Brugge
relaxatie te brugge

"Maar weinigen onder ons hebben hun verstand verloren, maar de meesten hebben reeds lang hun lichaam verloren"
— Ken Wilber

Zijnsoriëntatie
Massage
Massagedag voor koppels
Traditionele Thaise massage
Meditatie
Ars Vitae
Relaxatie
Organisaties en bedrijven


Trees Dewever
Praktijk voor Lichaams- en Levenskunst
Begijnhof 17
8000 Brugge

NIEUW! Lees mijn blog!

Contactpagina
Referenties
Literatuur
Links
Massage Coaching Workshops


Relaxatie

Als je verlangt naar een soepeler lichaam dat goed aanvoelt, dan is deze cursus iets voor jou. Ik breng er mijn 'skills' van de laatste tien jaar samen: diepe ontspanning voor lichaam en geest. We bewegen zacht en met volle aandacht. We onderzoeken onze levensstijl, onze adem, onze noden. Op die manier maken we contact met het pure gewaarzijn van ons lichaam en onze gedachten. Zo leren we onszelf moeitelozer en vrijer ervaren. We ervaren ons lichaam niet meer verkrampt, maar open en stromend, als een drager van wijsheid en kracht.

We verkennen aspecten van stress, zowel op situationeel, fysiek, psychologisch als relationeel vlak. Stress brengt niet alleen verzuring mee, maar ook fysieke of psychosomatische klachten en een verminderde productiviteit. Er worden tools aangereikt om burnout te vermijden en anders om te gaan met spanning en conflict. Theoretisch onderbouwd en doorspekt met praktijkgerichte, ontspannende en meditatieve oefeningen. Je krijgt ook praktische tips en eenvoudige mini-massages aangeboden.

Met een lichte no nonsens aanpak neem ik je mee op een pad van zachte Kung Fu en energiestromen. Van speelse Thaise stretchings naar intieme verstilling, van knellende stolling naar lustvolle, liefdevolle straling. We wisselen krachtopwekkende (yange) gespierde oefeningen af met zacht stromende (yinne) beweging. Yang zorgt voor tonus, kracht en levendigheid, terwijl de vloeiende Yin oefeningen staan voor zachtheid, aarding en ontspanning. Mijn inspiratie is Zijnsgeoriënteerd lichaamswerk, Rebalancing en mindfulness.

Geen voorkennis, ook geschikt voor oudere en minder mobiele mensen.