Trees Dewever - Massage, life coaching en workshops te Brugge Visie   Trees Dewever   Begijnhof   Kalender   Nieuwsbrief   Blog   Contact
Praktijk voor Lichaams- en Levenskunst - Massage, life coaching en workshops te Brugge
meditatie

Trees Dewever
Praktijk voor Lichaams- en Levenskunst
Begijnhof 17
8000 Brugge

NIEUW! Lees mijn blog!

Contactpagina
Referenties
Literatuur
Links

Kalender › Zijnsmeditatie - avondreeks

In ZijnsgeoriŽnteerde meditatie leer je je geest diepgaand onderzoeken. Het is de sleutel tot zelfonderzoek en het ontwikkelen van een liefdevolle houding naar jezelf en je medemens. Onze oppervlaktegeest is griipend en oordelend. Gericht op overleving en veiligheid - zo menselijk, maar niet respectvol naar hoe het is en wie jij ten diepste bent. Bringing the mind home, zeggen de boeddhisten. Het is neerdalen in de roerloze onderlaag of diepte van je geest. We maken er zelden contact mee, maar het is altijd beschikbaar: het compleet vrije, roerloze gewaarzijn. Het is alle pantsering laten smelten, zacht worden en diep rusten in non-duale openheid. Als leraar ZijnsoriŽntatie laat ik je proeven van tal van methodieken, eenvoudig en nabij.
Er zijn stoelen, meditatiebanken en -kussens beschikbaar. We mediteren bewegend en zittend. Er zijn inspirerende deelrondes en instructies.

Avondreeks op dinsdag vanaf 8 mei, van 19u30 tot 21u30, Minnezolder

Tijdstip:
van 19u30 tot 21u30
Data: 8/5, 15/5, 22/5, 29/5, 5/6 en 12/6

Locatie:
Minnezolder, Begijnhof 17 te Brugge

Prijs: Ä95

Hoe inschrijven?
via mail Trees Dewever
Neem telefonisch contact om zeker te zijn of de reeks passend voor je is of aan je verwachting zal voldoen: 0474 406 128
Zie betalingsvoorwaarden

Inschrijven kan ook via het e-mailadres trrr@telenet.be

Deelnemen aan een workshop is leuk, verdiepend en geeft je tijd en ruimte om nieuwe vaardigheden te integreren in je leven. Je wordt gespiegeld in hoe jij omgaat met jezelf en de ander.