Trees Dewever - Massage, life coaching en workshops te Brugge Visie   Trees Dewever   Begijnhof   Kalender   Nieuwsbrief   Blog   Contact
Praktijk voor Lichaams- en Levenskunst - Massage, life coaching en workshops te Brugge
meditatie

Trees Dewever
Praktijk voor Lichaams- en Levenskunst
Begijnhof 17
8000 Brugge

NIEUW! Lees mijn blog!

Contactpagina
Referenties
Literatuur
Links

Kalender › Zijnsmeditatie - ochtendreeks

In ZijnsgeoriŽnteerde meditatie leer je je geest diepgaand onderzoeken. Het is de sleutel tot zelfonderzoek en het ontwikkelen van een liefdevolle houding naar jezelf en je medemens. Onze oppervlaktegeest is griipend en oordelend. Gericht op overleving en veiligheid - zo menselijk, maar niet respectvol naar hoe het is en wie jij ten diepste bent. Bringing the mind home, zeggen de boeddhisten. Het is neerdalen in de roerloze onderlaag of diepte van onze geest. We maken er zelden contact mee, maar het is altijd beschikbaar: het compleet vrije, roerloze gewaarzijn. Het is alle pantsering laten smelten, zacht worden en diep rusten in non-duale openheid. Als leraar ZijnsoriŽntatie laat ik je proeven van tal van methodieken, eenvoudig en nabij.
Er zijn stoelen, meditatiebanken en -kussens beschikbaar. We mediteren bewegend en zittend. Er zijn inspirerende deelrondes en instructies.

Ochtendreeks op vrijdag vanaf 23 maart, van 10u tot 12u, Minnezolder

Tijdstip:
van 10u tot 12u
Data: 23/3, 30/3, 13/4, 20/4, 27/4 en 4/5

Locatie:
Minnezolder, Begijnhof 17 te Brugge

Prijs: Ä95 voor de ochtendreeks

Hoe inschrijven?
via mail Trees Dewever
Neem contact om na te gaan of deze reeks geschikt voor je is of aan je verwachting beantwoordt: 0474 406 128
Zie betalingsvoorwaarden

Inschrijven kan ook via het e-mailadres trrr@telenet.be

Deelnemen aan een workshop is leuk, verdiepend en geeft je tijd en ruimte om nieuwe vaardigheden te integreren in je leven. Je wordt gespiegeld in hoe jij omgaat met jezelf en de ander.