Trees Dewever - Massage, life coaching en workshops te Brugge Visie   Trees Dewever   Begijnhof   Kalender   Nieuwsbrief   Blog   Contact
Praktijk voor Lichaams- en Levenskunst - Massage, life coaching en workshops te Brugge
zijnsorientatie

Trees Dewever
Praktijk voor Lichaams- en Levenskunst
Begijnhof 17
8000 Brugge

NIEUW! Lees mijn blog!

Contactpagina
Referenties
Literatuur
Links

Kalender › Stil als de oceaan - inspiratiedag ZijnsoriŽntatie

Op deze inspirerende, landelijke locatie, nemen we de quote van Leonard Cohen 'If you don't become the ocean, you'll be seasick every day' als leidraad. Stil worden als de oceaan betekent neerdalen, ontspannen en genieten. Het is rusten in je onverwoestbare, open liefdesaard. Eenvoudig en nabij. We laten ons energiesysteem, dat meestal opgetrokken is, dalen in een bedding van vertrouwen en diepe rust. De inhoud bevat zittende en bewegende meditatie, ontspanningsoefeningen. De inspiratie is ZijnsoriŽntatie. Als leraar ZijnsoriŽntatie laat ik je kennismaken met dit hedendaagse spirituele levenskunstpad, dat geŽnt is op het Dzogchen boeddhisme en psychotherapie. Na de vegetarische lunch is er gelegenheid om het labyrint te lopen of te genieten van een wandeling in de natuur.

Inspiratiedag op zondag 27 mei 2018, Stiltehoeve Damme

Tijdstip:
van 10u tot 16u30

Locatie:
Stiltehoeve Metanoia Damme
Waterhoek, 2 - 8340 Damme

Prijs: Ä75

Hoe inschrijven?
via de Stiltehoeve: 050/702 100
Zie betalingsvoorwaarden

Inschrijven kan ook via het e-mailadres stiltehoeve@bzn.be

Deelnemen aan een workshop is leuk, verdiepend en geeft je tijd en ruimte om nieuwe vaardigheden te integreren in je leven. Je wordt gespiegeld in hoe jij omgaat met jezelf en de ander.