Trees Dewever - Massage, life coaching en workshops te Brugge Visie   Trees Dewever   Begijnhof   Kalender   Nieuwsbrief   Blog   Contact
Praktijk voor Lichaams- en Levenskunst - Massage, life coaching en workshops te Brugge
zijnsorientatie

Trees Dewever
Praktijk voor Lichaams- en Levenskunst
Begijnhof 17
8000 Brugge

NIEUW! Lees mijn blog!

Contactpagina
Referenties
Literatuur
Links

Kalender › Rusten in Zijn - driedaagse retraite

Een driedaagse retraite waarin je uitgenodigd wordt om tot diepe ontspanning te komen. Wil je ervaren wat meditatie en stilte met je doet? Je oefent met diep loslaten, onthechten van de woelige bovenlaag in je geest. Het is rusten als een berg. Het is degene zijn wie je bent als je rust in heelheid.
Leonard Cohen zei het zo: "If you don't become the ocean, you 'll be seasick everyday!" We laten ons energiesysteem, dat meestal opgetrokken is, dalen in een bedding van vertrouwen en roerloosheid. Het is de beoefening van niet-doen en mededogen. Het is een buffer van liefde en mildheid opbouwen, om beter met onze levensthema's te kunnen omgaan.
We mediteren bewegend en zittend - op een stoel of op een meditatiebankje. Er zijn inspirerende deelrondes en instructies. Mijn inspiratie is ZijnsoriŽntatie, een modern, spiritueel levenskunstpad dat boeddhistische spiritualiteit verbindt met psychotherapeutische kennis.
Als leraar ZijnsoriŽntatie introduceer ik je graag in de rijkdom van deze visie.
Programma van 10u tot 12u30 en van 15u30 tot 18u. Ochtend- en avondmeditatie facultatief. Genoeg tijd om de prachtige omgeving te verkennen, het labyrint te lopen of te genieten van de bloementuin. Lekkere vegetarische maaltijden.
Driedaagse retraite, van 19 tem 21 juni 2018, Stiltehoeve Damme

Tijdstip:
van dinsdag 10u tem donderdag omstreeks 19u
Twee nachten in single kamer met gedeeld sanitair

Locatie:
Stiltehoeve Metanoia, Waterhoek 2, Damme

Prijs: Ä335 all in

Hoe inschrijven?
via Stiltehoeve Metanoia: www.stiltehoeve.be
050/702 100
inschrijven vanaf februari 2018
Zie betalingsvoorwaarden

Inschrijven kan ook via het e-mailadres info@stiltehoeve.be

Deelnemen aan een workshop is leuk, verdiepend en geeft je tijd en ruimte om nieuwe vaardigheden te integreren in je leven. Je wordt gespiegeld in hoe jij omgaat met jezelf en de ander.