Trees Dewever - Massage, life coaching en workshops te Brugge Visie   Trees Dewever   Begijnhof   Kalender   Nieuwsbrief   Blog   Contact
Praktijk voor Lichaams- en Levenskunst - Massage, life coaching en workshops te Brugge

Meditatiereeks: zes maandagavonden vanaf 8 mei... op de wijze van Zijnsoriëntatie!

Massage

massage

Massage is meer dan luxe. Het is liefdevolle aandacht die verbindt en verwarmt. Mijn massages werken ondersteunend, in goede en minder goede momenten. Diepe ontspanning ervaren op mentaal en fysiek niveau: dat geef ik jou als ervaren vakvrouw. Gun jezelf de weldaad van een kunstige aanraking!

Hoe massage werkt
Cadeaubon massage

Traditionele Thaise massage

Een eeuwenoude techniek die yoga en acupressuur combineert. Deugddoende stretchings, openend en energetiserend. Thai massage is een indringende behandeling, uitgevoerd op een matje op de grond met kleren aan en zonder olie.

Harmoniserende oliemassage

Een diep ontspannende ervaring die je dichter bij jezelf brengt. Met gedegen vakkennis en geurige, pure essentiële oliën. Uitgevoerd op een massagetafel, veilig onder warme handdoeken... puur genieten!

Massage op de kleren

Een massage waarbij je niet uit de kleren moet. Ik masseer voeten, handen, hals en hoofd. Meditatieve aanraking op het lichaam die diep ontspannend en angstreducerend werkt. Diepe stilte waarnemen, geest en lichaam als eenheid ervaren...

Verwen-halve-dag voor twee personen

Voor elk een massage naar keuze, met drankjes, lekkernijen, Nespresso, thee of fruit. Tijd om na te soezen of een babbel... in een uniek kader in het feeërieke Brugge.

Coaching

life coaching

Soms is het goed dat iemand meekijkt naar de knelpunten in je leven. Ik bied je een andere kijk en ondersteuning aan om lichter en bewuster om te gaan met ongemakken zoals stress, relationele of emotionele knopen. Maar ook als je je leven meer diepte en betekenis wil geven, als je vrijer en lichter wil leven, ben je welkom.

Hoe het werkt

Om in deze lastige tijden overeind te blijven is het noodzaak geworden om jezelf te onderzoeken en te ontwikkelen op psychologisch, relationeel en spiritueel vlak. Zijnsoriëntatie is een prachtig, westers levenspad, dat je meer helderheid geeft over wie je ten diepste bent, in al zijn complexiteit en grootsheid. In zijnsgeoriënteerde begeleiding verbinden we westerse psychologie met oosterse non-duale spiritualiteit. Ik coach jou, op jouw maat, op maat van deze tijd. Om beter opgewassen te zijn tegen drukte, angsten en ontreddering. Om op je gemak te leren zijn met ongemak.

Time out

Even verwijlen en uitrusten op een bijzondere plek. De dingen op een rij zetten of iets uitklaren. Ik begeleid jou met een mix van wellness en wijsheid.

Coaching in culturele organisaties en artistieke creatieprocessen

Vanuit mijn ervaring in culturele organisaties vind ik het fijn om mensen te coachen daar waar stagnatie en weerstand optreden, om te onderzoeken wat wil geboren worden. Conflict maakt plaats voor verbinding.

Workshops

workshops

Deelnemen aan een workshop is leuk, verdiepend en geeft je tijd en ruimte om nieuwe vaardigheden te integreren in je leven. Je wordt gespiegeld in hoe jij omgaat met jezelf en de ander. Levenskunst is gewoon oefenen! Ik geef regelmatig workshops massage, meditatierelaxatie of lichaamswerk en zijnsgeoriënteerde levenskunst : een uniek en eigentijds pad dat psychotherapie verbindt met oeroude spirituele inzichten.
Voor het eerst wordt nu ook een Zijnstraining in Vlaanderen aangeboden. Voor alle info: www.zijnsorientatie.be

Een massagedag voor koppels op de feeërieke Minnezolder is telkens weer een feest!

Zin om een workshop te volgen?


Raadpleeg de volledige kalender

Op vraag geef ik workshops aan organisaties en bedrijven rond alle aspecten van levenskunst: zelfzorg, relaxatie, omgaan met stress en faalangst, mini-massages voor elke dag, mindfulness, self coaching, burn-out vermijden.